Кои сме ние?

Дина Мед е денонощна аптека, която предлага богат асортимент от продукти за здраве и красота. Като добавена стойност за нашите клиенти, осигуряваме безплатно измерване на кръвна захар и играем ролята на пункт за няколко детски кухни. В непосредствена близост се намира лаборатория и медицински център. Адресът ни е с лесен достъп от метростанция "Г.М. Димитров".

Нашите специалисти ви очакват по всяко време на денонощието - както на място, така и онлайн. Доверете ни се!

Работно време

бул. Климент Охридски 3А

Mon - Fri00:00 - 24:00

Saturday00:00 - 24:00

Sunday00:00 - 24:00

Разгледайте другите ни медицински обекти

Фирма „Ливеда Мед 2000" ООД е създадена през 1999г. с предмет на дейност търговия на едро с медицински изделия и консумативи. Разпространяваме медицински изделия предназначени както за домашна, така и за професионална употреба.

„КА – М Медикъл“ ЕООД е българска фирма с предмет на дейност внос и дистрибуция на медицински изделия. Предлагаме широка гама от висококачествени медицински продукти, професионално оценени от специалисти и пациенти.

МЦ Марая Мед притежава модерна апаратура, собствена клинична и генетична лаборатория, микробиология, патология и паразитология намиращи се в самия център. Широкият кръг специалисти предоставят на пациентите възможност за пълна профилактика и лечение.

Лаборатория “Мед-Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области

Попитай нашия фармацевт

X